mi smo -

midis KRAN

Misija

Zvanični logo firme „midis KRAN“

- servis dizalica i kranova iz Niša. Postojimo samostalno od 2010. godine, sa iskustvom u struci od preko 30 godina. Obavljamo sve vrste intervencija na terenu. Spremni smo da Vam pomognemo ukoliko imate bilo kakav problem koji pokrivaju naše usluge. Tu spadaju kontrola, defektaža, popravka i servis sledećih kategorija:

  • mostne dizalice i kranovi
  • portalne dizalice i kranovi
  • građevinske dizalice i kranovi
  • toranjske dizalice i kranovi
  • pretovarni mostovi
  • monoreji
  • sve vrste industrijskih transportnih uređaja:
    transporteri sa trakom, navlačni uređaji, sušare, oprema za šećerane...

Nabavljamo i veliku većinu rezervnih delova i potrošne robe, kako domaće proizvodnje tako i iz uvoza. Isporučujemo kompletna vitla i reduktore za sve vrste kranova.

Izrada dokumentacije

Osim toga, u mogućnosti smo da izradimo i svu potrebnu tehničku dokumentaciju koja prati ovakvu vrstu opreme u eksploataciji i prilikom redovnih i vanrednih pregleda. Naša dokumentacija osim mašinskog može da obuhvata i građevinski (npr. statika krana) i elektro aspekt Vašeg uređaja.

Reference i klijenti

fotografija doboša krana sa jedne intervencije

Na osnovu bogatog iskustva garantujemo za sve naše usluge. Iza nas stoji 30 godina projektovanja, nadzora nad izradom, montaže na terenu, puštanje u rad novih i rekonstrukcija starih kranova. Dugačak spisak uspešno obavljenih poslova govori tome u prilog. Sarađivali smo sa velikim brojem industrijski orijentisanih subjekata - od malih i srednjih firmi pa sve do privrednih giganata. Neki od njih su i „RTB Bor“, „TIR Bor“, „Rudarski Basen Kolubara“, „Prva Petolekta Trstenik“, „PIK Bečej“, „Ruma Guma“, „11. oktomvri Kumanovo“ i mnogi drugi. Među našim klijentima su i brojna lokalna preduzeća. Kompletan spisak naših referenci možete pogledati ovde.

Tehničko crtanje

Još jedan bitan deo našeg poslovanja predstavlja i izrada tehničkih crteža u digitalnoj formi. Koristeći najnovije standarde i metode isporučujemo dokumente u dwg formatu koji su kompatibilni sa svim verzijama CAD softvera. Od grafičkih radova pa sve do kompletnih projekcija najsloženijih mašinskih postrojenja naš tim Vam stoji na raspolaganju. Kompjuterski mašinski dizajn radimo već 15 godina. Ovde možete videti primere naših projekata.

Kontakt

fotografija zaštitnog šlema sa logom midis krana

Ukoliko imate bilo kakav poslovni predlog, zahtev ili ponudu - obratite nam se. Spremni smo da svakome izađemo u susret i pružimo neophodne informacije. Kontaktirajte nas putem elektronske pošte, telefonom ili lično. Na kontakt stranici našeg sajta možete da pronađete sve relevantne podatke kako da to učinite, kao i pravne i ekonomske informacije o nama.