osnovne informacije

logo firme midis kran
adresa
Dr Miloša Đorića 20
18000 Niš
Srbija
 PAK
704353
tel/fax
018/ 581-453
mob
065/ 22-064-95
e-mail
midiskran@yahoo.com

kako stići do nas

iz menija izaberite pravac odakle dolazite da bi videli instrukcije i obeleženu putanju na mapi
iz pravca:

Uputstva

Mapa

Nakon naplatne rampe „Nais“ nastavite pravo oko 3,5km. Isključite se pri prvoj mogućnosti („Niš centar“). Ona će vas voditi preko nadvožnjaka. Kada krenete da se spuštate prestrojite se u levu traku i na prvoj mogućnosti skrenite levo. Nakon 50-ak metara skrenite desno. Sa vaše leve strane bi trebala da bude ograda kasarne. Nastavite tim putem još oko 1200m. Kada naiđete na raskrsnicu gde skretanje na desno ima pravo prvenstva vi idite pravo. Posle 300m skrenućete levo (pravo počinje neasfaltirani put). Nakon toga skrenite u treću ulicu levo, posle ambulante „Branko Bjegović“. Posle 50-ak metara sa leve strane ćete videti kuću sa brojem 20. To smo mi.

Ukoliko ste u Nišu najlakše je doći do nas preko „Bulevara Nikole Tesle“. Putem koji vam najviše odgovara dođite do mesta označenog na mapi (prođite kroz „Gradsko Polje“, pored „Nišauta“, tehničkih fakulteta i „Eko“ benzinske pumpe). Skrenućete s bulevara desno odmah nakon prolaska ispod železničkog nadvožnjaka. Odmah nakon skretanja proćićete ispod još jednog nadvožnjaka. Tu ponovo skrećete desno. Vozite pravo. Posle 300m skrenućete levo (pravo počinje neasfaltirani put). Nakon toga skrenite u treću ulicu levo, posle ambulante „Branko Bjegović“. Posle 50-ak metara sa leve strane ćete videti kuću sa brojem 20. To smo mi.

Nakon mesta Malča nastavite pravo i uključite se na autoput u pravcu Beograda. Vozite autoputem oko 13km. Isključite se na isključenju „Niš centar“. Nakon petlje odmah se prestrojite u levu traku i na prvoj mogućnosti skrenite levo. Nakon 50-ak metara skrenite desno. Sa vaše leve strane bi trebala da bude ograda kasarne. Nastavite tim putem još oko 1200m. Kada naiđete na raskrsnicu gde skretanje na desno ima pravo prvenstva vi idite pravo. Posle 300m skrenućete levo (pravo počinje neasfaltirani put). Nakon toga skrenite u treću ulicu levo, posle ambulante „Branko Bjegović“. Posle 50-ak metara sa leve strane ćete videti kuću sa brojem 20. To smo mi.

Nakon što ste izašli iz Sićevačke klisure, prođite kroz mesto Prosek i nastavite pravo. Nigde ne skrećete sa glavnog puta. Uključujete se na autoput. Vozite njime oko 15km. Isključite se na isključenju „Niš centar“. Nakon petlje odmah se prestrojite u levu traku i na prvoj mogućnosti skrenite levo. Nakon 50-ak metara skrenite desno. Sa vaše leve strane bi trebala da bude ograda kasarne. Nastavite tim putem još oko 1200m. Kada naiđete na raskrsnicu gde skretanje na desno ima pravo prvenstva vi idite pravo. Posle 300m skrenućete levo (pravo počinje neasfaltirani put). Nakon toga skrenite u treću ulicu levo, posle ambulante „Branko Bjegović“. Posle 50-ak metara sa leve strane ćete videti kuću sa brojem 20. To smo mi.

Nakon naplatne rampe iz pravca Leskovca vozite pravo. NE ISKLJUČUJETE se na petlji „Niš jug“. Idete sve do petlje gde prelazite na autoput za Sofiju. Nakon toga se isključujete na isključenju „Niš centar“. Ona će vas voditi preko nadvožnjaka. Kada krenete da se spuštate prestrojite se u levu traku i na prvoj mogućnosti skrenite levo. Nakon 50-ak metara skrenite desno. Sa vaše leve strane bi trebala da bude ograda kasarne. Nastavite tim putem još oko 1200m. Kada naiđete na raskrsnicu gde skretanje na desno ima pravo prvenstva vi idite pravo. Posle 300m skrenućete levo (pravo počinje neasfaltirani put). Nakon toga skrenite u treću ulicu levo, posle ambulante „Branko Bjegović“. Posle 50-ak metara sa leve strane ćete videti kuću sa brojem 20. To smo mi.

Ovo je naša lokacija. Izaberite iz menija pravac odakle dolazite da biste videli uputstva kako da najlakše stignete do nas. Ovo su trenutno najbrži načini da nas nađete i mi ih preporučujemo iz ličnog iskustva. Takođe iz menija možete izabrati i mapu bez instrukcija ili fotografiju našeg objekta. Na mapi je obeležena jedino naša lokacija.